Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator

Katalog
WSEiZ PODYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/promotor:
    • IRZYCKA, Kinga Maria
    • GÓRSKA, E. promotor
  • Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2018
  • Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • Opis fizyczny: 39 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca podyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-364
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 IRZYCKA, Kinga Maria
  • 100 1 GÓRSKA, E. promotor
  • 200 a Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
  • 201 f Kinga Maria Irzycka, promotor E. Górska
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2018
  • 215 a 39 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
  • 300 a Praca podyplomowa
  • 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2018
  • 820 a 364 b PZ/198

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: PZ/198
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia