Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
Opis
- Autor/promotor:
- IRZYCKA, Kinga Maria
- GÓRSKA, E. promotor
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2018
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Ergonomia Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- Opis fizyczny: 39 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca podyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-364
- 002 b 1 f a
- 100 1 IRZYCKA, Kinga Maria
- 100 1 GÓRSKA, E. promotor
- 200 a Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- 201 f Kinga Maria Irzycka, promotor E. Górska
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2018
- 215 a 39 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Ergonomia x Bezpieczeństwo i Higiena Pracy
- 300 a Praca podyplomowa
- 600 a Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2018
- 820 a 364 b PZ/198
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: PZ/198
- Data: 2018
- Tytuł: Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku kucharza w restauracji Arigator
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ergonomia, Bezpieczeństwo i Higiena Pracy 2018
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: PZ/198
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia