Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
Description
- Author/supervisor:
- NADER, Stanisław promotor
- GOMUŁA-DOMINICZAK, Anita Sylwia
- Title: Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2023
- Department and direction: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- Physical description: 82, [1] s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca magisterska
MARC
- 001 a
- 100 1 NADER, Stanisław promotor
- 100 1 GOMUŁA-DOMINICZAK, Anita Sylwia
- 200 a Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- 201 f Anita Sylwia Gomuła-Dominiczak, promotor Stanisław Nader
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2023
- 215 a 82, [1] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2023
- 820 a 3197 b ZM/1070
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: ZM/1070
- Date: 2023
- Title: Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2023
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: ZM/1070
- Copy location: Czytelnia