Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
Opis
- Autor/promotor:
- NADER, Stanisław promotor
- GOMUŁA-DOMINICZAK, Anita Sylwia
- Tytuł: Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2023
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- Opis fizyczny: 82, [1] s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca magisterska
MARC
- 001 a
- 100 1 NADER, Stanisław promotor
- 100 1 GOMUŁA-DOMINICZAK, Anita Sylwia
- 200 a Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- 201 f Anita Sylwia Gomuła-Dominiczak, promotor Stanisław Nader
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2023
- 215 a 82, [1] s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji x Specjalność: Zarządzanie przedsiębiorstwem produkcyjnym
- 300 a Praca magisterska
- 600 a Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2023
- 820 a 3197 b ZM/1070
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: ZM/1070
- Data: 2023
- Tytuł: Projekt i model funkcjonalny drukarki 3D do produkcji żywności w branży gastronomicznej
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji 2023
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: ZM/1070
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia