Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
Description
- Author/supervisor:
- DUSZYŃSKI, Artur
- SŁAWETA, R. promotor
- Title: Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2001
- Department and direction: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Physical description: [3], 93 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-104
- 002 b 1 f a
- 100 1 DUSZYŃSKI, Artur
- 100 1 SŁAWETA, R. promotor
- 200 a Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- 201 f Artur Duszyński, promotor R. Sławeta
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2001
- 215 a [3], 93 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2001
- 820 a 104 b WE/657
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WE/657
- Date: 2001
- Title: Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Ochrona Środowiska 2001
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WE/657
- Copy location: Czytelnia