Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
Opis
- Autor/Promotor:
- DUSZYŃSKI, Artur
- SŁAWETA, R. promotor
- Tytuł: Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2001
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Opis fizyczny: [3], 93 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-104
- 002 b 1 f a
- 100 1 DUSZYŃSKI, Artur
- 100 1 SŁAWETA, R. promotor
- 200 a Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- 201 f Artur Duszyński, promotor R. Sławeta
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2001
- 215 a [3], 93 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2001
- 820 a 104 b WE/657
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/657
- Data: 2001
- Tytuł: Uwarunkowania środowiskowe a jakość żywności
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2001
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/657
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia