Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
Description
- Author/supervisor:
- ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
- GAJEWSKI, A. promotor
- Title: Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2002
- Department and direction: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Physical description: [2], 59 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-710
- 002 b 1 f a
- 100 1 ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
- 100 1 GAJEWSKI, A. promotor
- 200 a Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- 201 f Katarzyna Małgorzata Łuczak, promotor A. Gajewski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
- 215 a [2], 59 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2002
- 820 a 710 b WE/995
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WE/995
- Date: 2002
- Title: Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Ochrona Środowiska 2002
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WE/995
- Copy location: Czytelnia