Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
Opis
- Autor/Promotor:
- ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
- GAJEWSKI, A. promotor
- Tytuł: Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
- Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- Opis fizyczny: [2], 59 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-710
- 002 b 1 f a
- 100 1 ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
- 100 1 GAJEWSKI, A. promotor
- 200 a Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- 201 f Katarzyna Małgorzata Łuczak, promotor A. Gajewski
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
- 215 a [2], 59 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Ochrona Środowiska 2002
- 820 a 710 b WE/995
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WE/995
- Data: 2002
- Tytuł: Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Ochrona Środowiska 2002
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WE/995
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia