Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
    • GAJEWSKI, A. promotor
  • Tytuł: Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2002
  • Wydział i kierunek: Wydział Ekologii, Kierunek: Ochrona Środowiska Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • Opis fizyczny: [2], 59 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-710
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 ŁUCZAK, Katarzyna Małgorzata
  • 100 1 GAJEWSKI, A. promotor
  • 200 a Dopuszczalne stężenia i stopień zanieczyszczenia żywności metalami ciężkimi ołowiem i rtęcią
  • 201 f Katarzyna Małgorzata Łuczak, promotor A. Gajewski
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2002
  • 215 a [2], 59 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Ekologii x Kierunek: Ochrona Środowiska x Specjalność: Ochrona przyrody i krajobrazu
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Ochrona Środowiska 2002
  • 820 a 710 b WE/995

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WE/995
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia