Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
Description
- Author/supervisor:
- MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
- CETNER, J. promotor
- Title: Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2016
- Department and direction: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Physical description: 78 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-5586
- 002 b 1 f a
- 100 1 MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- 201 f Marta Eugenia Mikuła-Meyer, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 78 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 5586 b WZ/3785
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WZ/3785
- Date: 2016
- Title: Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie 2016
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WZ/3785
- Copy location: Czytelnia