Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
Opis
- Autor/Promotor:
- MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
- CETNER, J. promotor
- Tytuł: Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Opis fizyczny: 78 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-5586
- 002 b 1 f a
- 100 1 MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
- 100 1 CETNER, J. promotor
- 200 a Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- 201 f Marta Eugenia Mikuła-Meyer, promotor J. Cetner
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 78 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 5586 b WZ/3785
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/3785
- Data: 2016
- Tytuł: Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie 2016
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/3785
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia