Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
    • CETNER, J. promotor
  • Tytuł: Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
  • Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: 78 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-5586
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 MIKUŁA-MEYER, Marta Eugenia
  • 100 1 CETNER, J. promotor
  • 200 a Zarządzanie jakością w gastronomii na przykładzie wybranych obiektów hotelarskich w Kudowie-Zdroju
  • 201 f Marta Eugenia Mikuła-Meyer, promotor J. Cetner
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
  • 215 a 78 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2016
  • 820 a 5586 b WZ/3785

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/3785
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia