Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
Description
- Author/supervisor:
- KOWAL, Mateusz Stanisław
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Title: Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- Place and date of defense: Warszawa WSEiZ 2016
- Department and direction: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Physical description: 60 s. il. 30 cm
- Thesis type: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-5587
- 002 b 1 f a
- 100 1 KOWAL, Mateusz Stanisław
- 100 1 WOŹNICZKO, M. promotor
- 200 a Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- 201 f Mateusz Stanisław Kowal, promotor M. Woźniczko
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 60 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 5587 b WZ/3786
Dublin Core
Indexes
- Author:
- Signature: WZ/3786
- Date: 2016
- Title: Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- Place of publication: Warszawa
- Key words: Zarządzanie 2016
Copies
To be able to borrow a book, you must have a reader card
- Signature: WZ/3786
- Copy location: Czytelnia