Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce

Katalog
WSEiZ DYPLOM
Pobierz opis bibliograficzny

Opis

  • Autor/Promotor:
    • KOWAL, Mateusz Stanisław
    • WOŹNICZKO, M. promotor
  • Tytuł: Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
  • Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
  • Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • Opis fizyczny: 60 s. il. 30 cm
  • Typ pracy: Praca dyplomowa

MARC

  • 001 a MOL828 n MOL828-5587
  • 002 b 1 f a
  • 100 1 KOWAL, Mateusz Stanisław
  • 100 1 WOŹNICZKO, M. promotor
  • 200 a Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
  • 201 f Mateusz Stanisław Kowal, promotor M. Woźniczko
  • 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
  • 215 a 60 s. b il. c 30 cm
  • 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
  • 300 a Praca dyplomowa
  • 600 a Zarządzanie 2016
  • 820 a 5587 b WZ/3786

Dublin Core

Egzemplarze

  • Sygnatura: WZ/3786
  • Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia