Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
Opis
- Autor/Promotor:
- KOWAL, Mateusz Stanisław
- WOŹNICZKO, M. promotor
- Tytuł: Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- Miejsce i data obrony: Warszawa WSEiZ 2016
- Wydział i kierunek: Wydział Inżynierii i Zarządzania, Kierunek: Zarządzanie Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- Opis fizyczny: 60 s. il. 30 cm
- Typ pracy: Praca dyplomowa
MARC
- 001 a MOL828 n MOL828-5587
- 002 b 1 f a
- 100 1 KOWAL, Mateusz Stanisław
- 100 1 WOŹNICZKO, M. promotor
- 200 a Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- 201 f Mateusz Stanisław Kowal, promotor M. Woźniczko
- 210 a Warszawa c WSEiZ d 2016
- 215 a 60 s. b il. c 30 cm
- 225 a Wydział Inżynierii i Zarządzania x Kierunek: Zarządzanie x Specjalność: Usługi gastronomiczne i dietetyka
- 300 a Praca dyplomowa
- 600 a Zarządzanie 2016
- 820 a 5587 b WZ/3786
Dublin Core
Indeksy
- Autor (Twórca):
- Sygnatura: WZ/3786
- Data: 2016
- Tytuł: Stan i perspektywy rozwoju gastronomii w Polsce
- Miejsce wydania: Warszawa
- Słowa kluczowe: Zarządzanie 2016
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: WZ/3786
- Lokalizacja egzemplarza: Czytelnia