Chemia żywności skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
Opis
- Autor/twórca: Sikorski, Zdzisław E. red.
- Tytuł: Chemia żywności skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa
- Wydanie: Wyd. 4 uaktual.
- Miejsce, wydawca i data wydania: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2002
- Opis fizyczny: 578 s. il. 24 cm
- Słowa kluczowe: Żywność - chemia podręcznik akademicki
- ISBN: 83-204-2655-3
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: OZ 51/a
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 18618
- Sygnatura: OZ 51/b
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 18617