Przeciwutleniacze w żywności aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa
Opis
- Autor/twórca: Grajek, Włodzimierz red.
- Tytuł: Przeciwutleniacze w żywności aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa
- Miejsce, wydawca i data wydania: Warszawa Wydawnictwa Naukowo-Techniczne 2007
- Opis fizyczny: 582, [5] s. rys., tab. 24 cm
- Słowa kluczowe:
- ISBN: 978-83-204-3277-0
Egzemplarze
Aby móc wypożyczać, musisz mieć założoną kartę czytelnika
- Sygnatura: OZ 12
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 26757
- Sygnatura: OZ 12/a
- Lokalizacja egzemplarza: Wypożyczalnia
- Numer inwentarzowy: 26758